Липсата на старт на Плана за възстановяване и устойчивост е

...
 Липсата на старт на Плана за възстановяване и устойчивост е
Коментари Харесай

Д-р инж. Хасан Азис: Спреният План за развитие е най-голямата безотговорност на бившите управляващи

 Open photo

 

Липсата на старт на Плана за възобновяване и резистентност е най-голямата безнаказаност на предходните ръководещи, тъй като лишиха 100-те най-малки общини в България и хората, живеещи в тях от пътища, водоснабдяване, обществени действия и помощи. Това съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис на предизборна среща в Джебел.

Той добави, че в случай че този План беше стартирал преди година и половина и на всички тези общини бяха дадени по 5 милиона лв., или общо 500 милиона, които са залегнали в документа, плановете щяха да са в ход и парите щяха да стигат до хората и бизнеса.

Сега ние, като локална власт, работим извънредно мъчно, безапелационен бе Хасан Азис. Той похвали кмета на Джебел Неджми Али за преобразяването на града. Смисълът на това да управляваш е да направиш живота на хората по-добър, спретнат, а това може да го направи единствено Движението за права и свободи, сподели Азис и напомни, че точно Джебел е образец за разсъдък и политика през последните години, образец за единството, за вярата в концепциите.

Джебел има претенциите отсам да е почнал процесът на демокрацията, добави Хасан Азис.

Той се обърна към препълнената зала като напомни думите на почетния ръководител доктор Ахмед Доган за морфичния резонанс.

Понякога не е належащо даже да си приказваме, тъй като ние се разбираме, тъй като възприятията ни са едни и същи, мислите ни са едни и същи, тъй като ние дружно сме извървели този дълъг път на единството - посредством състрадания, посредством жертви в името на България, съобщи Хасан Азис.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи съобщи още, че в залата са двама от най-хубавите министри на България от Движение за права и свободи - доктор Хасан Адемов, който бе министър на труда и обществената политика, и Искра Михайлова - министър на околната среда и водите, която в този момент е зам.-председател на третата по величина група в Европейския парламент - „ Обнови Европа “.

Азис изброи и трима зам.-министри, които са взели участие в предходни ръководства - Юнал Тасим, зам.-министър на стопанската система, Мукаддес Налбант - зам.-министър на образованието и Неджми Али - зам.-министър на защитата. Ремзи Осман е най-дългогодишният ръководител по локално и районно развиване, Ердинч Хайрула бе дълготраен депутат. Какво да приказваме повече – всички тези хора през годините са носили по най-хубавия метод отговорността в развиването на България, сподели още Хасан Азис.

Всичко което се случва в Кърджали, в района, е посредством само и единствено на Движението а права и свободи. Ако на въпроса какво другите политически партии, бидейки във властта, са създали за Кърджали, отговорът е явен - ние не можем да посочим нищо, всяко нещо е станало благодарение на Движението за права и свободи, съобщи Хасан Азис.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР